14 July 2012

Kem Kecemerlangan Di Kuala Kangsar part 1

assalamualaikum .

last friday ago on 5-7 july , i went to kuala kangsar for Kem kecemerlangan or easily to say camping for 3 days 2 nights . i from 3 RK followed by arina sharuddin , aisyah suhana , suhaila suhaimi , aishah sallehin and wahida mahadir , mahadir budin , fizul idrus , zaim isa , irfan hazim and faris hilmi. 40 students were particiated. khas utk pmr and spm student. Its such awesome activities at there , different then i ever been camping but quite sad bacause my best friends rabiatul adamiah and alia amira didn't not go :'( ops ops ! we re still having fun and sharing our moments with 2 girls so hope enjoy :




on saturday after we done berakit , we combine with sk sayong kuala kangsar . haishh datang je diorang perghh ! fening pale i youu layan kerenah umur 10 dan 11 tahun ni , sampai naik urat lar jugak tapi as trainers for this kem he say "abang kakak kena beri contoh pada adik-2" and we feeling like HAHA !
 
 when we on the trak -.-


the trainer :)




 


we call him abah , he so kind :)

berakit is so extreme and adventurers !!




 

 pegang pendayung nampak senang bila berdayung -.- alahai ! needs to eat alot !! sunburn ta payah lar nak dinafikan wajib semua kena siap-2 free mandi air sungai perak again SUNGAI PERAK ! we berakit about 2-4 hours im not mistaken and after arrived we have to walking to go back . sunburn hitam tiptop !





on evening we have a flying fox and ikhtiar hidup , 3 hari dapat kami laksana kan solat berjemaah . it a precious time ! dalam tazkirah maghrib ustaz says : "Allah s.w.t memberi kamu semua peluang untuk melakukan ibadah mengumpulkan pahala" i feel so calm to hear thats. bersyukur diberi peuang <3








one more post will coming just wait ! i takes this photo from "klik klik"
assalamualaikum !

si victim pmr ,
nabilah razian