29 June 2013

Jalan ke hadapan, Pusing ke belakang.

Pompuan itu berkedudukan yg sama.

Seyogia nya, pompuan tu bangun berjalan ke hadapan.
Tapi, dia berjalan sambil membelit leher ke belakang.
Mengapa? Pompuan tu tak mampu nak move on.

Dengar kate pompuan tu dh jadi gila.
Sanggup merangkak sampai bercalar balar badan semata nk jumpa si lelaki itu.
Alaaa aku masih bercerita tntang lelaki yg sama.
Siap bertempek lg segala tepung di wajah. Cis konon berangan nk cantik la di mata lelaki itu.
Tak pandang kiri kanan doh dia tak alih pndangan dari wajah lelaki itu.

Apa dia tahu, lelaki itu milik dia sorang.
Sape potong laluan jalan nye dlm kasih pelukan lelaki itu, dia rembat sendiri sendiri.
Well dia bajet gengster. Ingat dia ada byak abang ada ayah gengster dia rase taiko.
Aku rasa dia ni dh capai tahap pompuan gila meroyan ni.
Berjaga jaga, dia kuat terpekik terlolong suka pukul sesuka hati.
Janji, lelaki itu milik dia sorang. Dia puas hati.

Mana tak dia tak belit leher ke belakang tak sebab kn lelaki tu. Tak prnah tamat psl lelaki tu.
Dia betul betul berusaha sehingga titisan hembusan usaha semata lelaki tu.
Aku tabik spring habis kt lelaki tu, hebat teragung buad pompuan tu jadi gila meroyan.

Semoga cinta gila dia utk lelaki yg dia gilakn sangat tu. Aku confirm, lelaki itu turut sama jadi gila atas trkena jngkitan penyakit gila pompuan tu. Bagus juga lelaki dgn pompuan itu bersama. Kan dua dua jadi gila jadi bahagia. Dgn cara mereka sendiri.



Sape kate jadi gila ni tak best? Best gila. Sebab apa aku kate best sbab watak pompuan gila tu aku. Yeay aku mmg gila. Gila dgn cara aku. Aku peduli apa kate org. Aku tak susahkan org.
So.jaga.kain.sendiri.