20 December 2014

How to be playgirl

Kalau hidup kau keliling dengan bapak dan abang-abang yang protective. Ditambah pula sembilan puluh sembilan point satu habiskan masa dengan kawan-kawan perempuan. Pada masa yang sama, kau sisihkan diri dari berkawan dengan lelaki sejak 2 tahun lalu.Beberapa lelaki kau berkawan boleh dibilang dengan jari tangan dan kaki. Kau automatik block/tak tegur/tak pandang bila ada lelaki nak tackle kau((even dia tackle through abang kau pun kau tak nak)) padahal didie alias lagi cun dari kau.

Instinct tu dah ada tapi Tuhan tak kasi. Tuhan, sekali je bagi peluang nak jadi playgirl. Sekali dalam sehari pun tak per lah.

Fail